9 apr. 2012

Ucigaşi, împotriva propriului jurământ

Împotriva vieţii nimeni nu trebuie să fie. Mai bine zis nimeni nu ar trebui să fie. Viaţa îşi are un firesc al ei iar orice om, de la făt la copil, până la maturitate şi bătrâneţe, îşi are rostul şi timpul său. Împotriva vieţii nu este nimeni, din punct de vedere Divin. Nu este în nici un caz Dumnezeu. Mecanimele care duc la momentul declansării întregului act al procreaţiei sunt declanşate cu decenii în urmă (21 de ani). Sunt mecanisme declanşate la nivel de spirit uneori, de fapt totdeauna, dar am făcut această distincţie pentru a releva faptul că şi înainte de însufleţirea unui corp pregătirile sunt în toi.
Pe parcursul vieţii omul, pervertindu-se, răzvrătindu-se, ia unele decizii grave. Ia decizii împotriva lui sau împotriva altora. Cei care o fac împotriva altora o fac din necunoaştere, din inconştienţă sau don răutate. De plătit plătesc şi ei, dar plătesc şi cei puşi în situaţia de a lua această decizie.
M-am situat totdeauna împotriva morţii la cerere, la comandă. Am devenit conştient printr-o întâmplare dar, spun eu acum, şi ajutat, despre această crimă: uciderea fătului, avortul. De aceea am o luptă a mea, de conşientizare a omului despre faptele lor dăunătoare.
Cine sunt aceşti ucigaşi? Uneori “ei doi”, părinţii, cei care pun în practică avortul, cei care propăvăduiesc avortul, cei care împing spre avort, cei care pun plăcerea pe primul plan forţând apariţia sarcinii şi nu în cele din urmă cei care, pe calea nevăzută a subtilului, omoară de multe ori, lună de lună, pe cei ce-şi caută drumul venirii. Aceştia din urmă cred că nu pot fi ştiuţi, văzuţi, prinşi “cu mâţa-n sac”! Ei bine, pot să nu mai fie de acum liniştiţi noaptea în somn... Şi asta e uşor să se identifice!
Voi începe o serie de articole, într-o ordine care mi se pare firească: voi începe cu medicii, de aici venind şi o parte din informaţia “palpabilă necesară în societatea de azi!
* * * * * * *
Dr. Bernard N. Nathanson, în clinica unde se făcusera acele 60.000 de avorturi în 2 ani, a filmat pe "viu" şi cu ajutorul ecografului un avort; ca urmare un doctor avortionist care făcuse peste 10.000 de avorturi văzând acest film: Strigătul Mut nu a mai făcut avorturi conştientizând în cele din urmă, că Avortul este o Pruncucidere, un Infanticid, o Crimă cu premeditare.
Dr. Bernard N. Nathanson (care s-a declarat ateu) a renunţat să mai facă avorturi din momentul în care a văzut (după ce a apărut ecograful, aparatul ecograf doppler la sfârşitul anilor ‘70), cum copilul nenăscut se apără se retrage de langă instrumentul ucigaş al avortionistului, ritmul bătăilor inimii copilaşului nenăscut încep să i se mărească rapid, se observă cum copilul "strigă" deschizând gura dar nimeni nu-l aude, este un "Strigăt mut", în pantecul, uterul mamei, iar sfârşitul său prin acele metode barbare i se apropie fără să poată să se apere... strigă de durere când este sfâşiat de instrumentul, de chiureta doctorului ginecolog, obstretician, doctorul avortionist.  
Acest doctor explică în detaliu ce este avortul chirurgical, prin aspiraţie dar explică şi alte metode avortive (abortive) în filmul Strigatul Mut. Acum, după ce a văzut cu ajutorul ecografului că acel făt, copil nenăscut este un copil ca şi cel născut şi nu un "ghem de celule" cum spun mulţi doctori ginecologi, doctori obstreticieni, doctorii avortionişti - nu toţi doctorii ginecologi fac avorturi, sunt doctori ginecologi, obstreticieni care nu fac avorturi, refuză să facă avorturi dar aceştia sunt puţini, poate prea puţini - la fel endocrinologi care promovează avortul şi alţi doctori din alte specialităţi... doctori neinformaţi sau nepăsători care direct sau indirect ajută Industria Avorturilor la manipularea femeilor, familiei, societăţii.
Dr. Bernard N. Nathanson este acum un luptător împotriva avorturilor şi este alături de cei care luptă împotriva avorturilor cum sunt Asociaţiile Pro-Vita (Pentru-Viaţă) sau asociaţiile internaţionale numite Pro-Life (Pentru-Viaţă) şi încearcă să ajute la conştientizarea oamenilor că Viaţa începe în momentul concepţiei (după fecundare), aşa cum şi Medicina a demonstrat cu mulţi ani în urmă (vedeţi orice manual de biologie, de anatomie umană, sau manuale după care învaţă medicii, doctorii. Ei ştiu acest lucru încă din facultatea de medicină, iar dacă nu învaţă în facultate toate detaliile unii află după ce termină). Dr. Bernard N. Nathanson şi doctorii care încă mai apără viaţa de la începuturile ei, de la concepţie, arată că acel făt (Făt, Fetus din latina care se traduce Tânăr), copil nenăscut nu este un "ghem de celule", de plasma ci un copil ca şi cei născuţi, dar într-un stadiu mai puţin dezvoltat care are nevoie doar de mâncare de la mamă ca să se dezvolte, copil nenăscut care simte durerea, un copil cu suflet, o noua fiinţă umană unică, irepetabilă.
După vizionarea urmatorului film documentar o să vă daţi seama cum manipulează societatea, Industria Avorturilor şi "doctorii" ginecologi, obstreticieni, doctorii avortonişti care fac această meserie de avortionist cu nepăsare şi doar pentru BANI (bani pătaţi de sângele copiilor avortaţi), iar nu pentru binele copiilor nenăscuţi, a femeilor neştiutoare, neinformate, a tinerilor, a familiilor neinformate (despre ce înseamnă cu adevărat un avort şi urmările avortului: sterilitate chiar după un singur avort, cancer de sân, Sindromul Post-Avort, deces din cauza efectelor secundare ale avortului sau a infecţiilor cauzate de avort, a depresiilor şi gândurilor de sinucidere induse de Sindromul Post-Avort care chiar au dus la sinuciderea mai ales a tinerelor dacă nu s-a făcut o consiliere adevărată cu femeile care au făcut avort etc.)...Manipularea s-a accentuat de la procesul Roe vs Wade din 1973 din SUA (a început încă din 1960 şi chiar mai devreme, încet, încet când a fost lansată pe piaţă pilula anticoncepţională, pilula contraceptivă, pilula hormonală, care este o altă faţă a avortului nevăzut, avort timpuriu indus în primele 14 zile de la concepţie dar şi la sarcini mai avansate) tehnicile de manipulare a societăţii sunt explicate şi de Dr. Bernard N. Nathanson (cel care a făcut parte din echipa de manipulare a adevărului în acea perioadă împreună cu Industria Avorturilor - care include şi un segment din Industria Farmaceutică, cea care vinde "soluţia", "medicamentul" de prevenire a avorturilor, avorturilor chirurgicale etc.: pilula anticoncepţională, pilula contraceptivă, steriletul şi alte metode aşa-zise "contraceptive", "anticoncepţionale", dar care în realitate ascund avortul timpuriu, avortul în primele 14 zile de la concepţie, acestea fiind contragestive, avortive). Astfel promotorii avortului Pentru Alegere, Pro-Avort [Pro-Choise], "clinicile de planificare familială" au putut legaliza avortul în SUA; detaliile despre cum au reuşit legalizarea avortului prin manipulare se găsesc în film. Această manipulare, care continuă şi în ziua de azi începand din SUA iar apoi propagându-se în întreaga lume... dar adevărul mai devreme sau mai târziu o să reiasă la iveală...

Niciun comentariu: